Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Denne weekend var der Grappling Liga (DGL) Spring Edition og klubben havde 10 deltagere med.

Vi kom på anden pladsen som klub med 1 guld og 2 sølv medaljer.

Super arbejdet af alle som deltog. Det er godt at se at folk forbedre sig for hver gang, og godt at se nogle nogle for første gang. DGL er et godt sted at start, da man ikke skal forholde sig til et point system, men prøve at submitte sin modstander. Der var mange som fik afprøvet de ting som var har arbejdet med til træning i klubben.

Gå ind og se kampene fra weekenden på GrapplingBrackets.com, på den måde kan man lære en masse, både for dem som deltog, men også for dem som ikke var med denne gang. Se hvad der virker og hvad der ikke virker.

Vi ser frem til næste turnering, som bliver Junior BJJ Liga d. 21 marts for vores børn og Danish Open for børn og voksne d. 18-19 april.

Hvis du ikke har deltaget i en konkurrence før, så få dig tilmeldt til Danish Open nu. Vil helt klart anbefale alle at prøve at konkurrere, da der er, så meget læring og forståelse i at deltage i en konkurrence, både om sig selv og om sit Jiu Jitsu. Så tilmeld dig nu her http://grapplingbrackets.com/

Male / DGL Adult / Let Øvede / -77.0 kg

  1. Lasse Brock Bennedsen CheckMat/Arte Suave
  2. Andreas Andersen CheckMat/Arte Suave

Female / DGL Adult / Øvede / +60.0 kg

2. Anna Sofie Cecilie Jensen CheckMat/Arte Suave

Andreas og Lasse, fik sølv og guld til Dansk Grappling Liga i lørdags
Tillykke til Anna med sølv til Dansk Grapplig Liga
Write a comment: