Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Alle personer, der siden 2. marts er kommet hjem fra et af de særlige risikoområder for Covid-19 (coronavirus), skal holde sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten – dette gælder alle medlemmer i klubben. Man skal ligeledes blive hjemme, hvis man bor i samme husstand og har været i nærkontakt med en person, der er hjemvendt fra et højrisikoområde.

Risikoområder

Risikoområderne er aktuelt:

•        Fire provinser i Norditalien (Lombardiet, Emilia-romagna, Piemonte og Veneto),

•        Hele Iran

•        Hele Kina

•        Den nordlige del af Sydkorea.

Listen vil dagligt blive opdateret i denne nyhed. Følg også med på Sundhedsstyrelsens hjemmeside:https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Symptomer

Symptomerne er luftvejsinfektion, feber over 38⁰ C, hoste, åndenød, muskelømhed, ondt i halsen. Hvis du har disse symptomer, skal du kontakte egen læge eller 1813 telefonisk. For at begrænse risikoen for smitte er det er meget vigtigt, at du kontakter lægen telefonisk og ikke møder fysisk op i konsultationen eller på hospitalet.

Inkubationstid

Der kan gå op til 14 dage fra man er smittet til man får symptomer. Man kan smitte andre i denne periode, men risikoen for smitte er størst, når man har symptomer på sygdommen.

Varighed

Der er ingen tilgængelige data om længden af sygdomsforløbet. Længden af sygdomsperioden vil formentlig variere alt efter den enkeltes helbredsstatus.

Dødelighed

Størstedelen af smittede har kun har lette symptomer og har ikke har behov for sygehusbehandling. Det er primært personer over 70 år samt personer med svækket immunforsvar og kroniske hjerte-lunge sygdomme, der er døde som følge af smitte med coronavirus.

Forebyggelse

•        Hold en armslængdes afstand til folk der hoster og er syge. Så falder de tunge dråber til jorden inden de rammer dig.

•        Vask og desinficer hænderne med sprit grundigt løbende igennem dagen.

•        Hold hænderne FRA ansigtet. Smitte kan føres ind gennem mund, næse og øjne, hvis hænderne er forurenet med virus.

•        Host og nys i en serviet eller i ærmet.

Mere information

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

CategoryNews
Write a comment: