Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best
Intro tilmelding

Vi har valgt at ændre tilmelding til intro holdene, så det kun er muligt at deltage på intro holdet, hvis man er tilmeldt et intro forløb/event. Det er for at sikre at der er plads til dem som har tilmeldt sig et intro event, da vi har begrænset plads.

Hvis man har været på et intro forløb og har misset en uge, så skal man ikke være bange for at man går glip af noget, da de ting som vi gennemgå på intro forløbet også er noget vi træner på vores Fundamentals BJJ og BJJ hold, så i skal nok få det vist på et tidspunkt.

Når man har været igennem et intro forløb, så skal man videre til Fundamentals BJJ holdene og ikke blive på intro holdene, da det kun er beregnet til folk, som ikke har noget kendskab til BJJ.

Hvis man har købt et intro tilbud, men ikke har tilmeldt sig et intro forløb, så skriv lige til os på info@mma-cph.dk, så skal vi nok sørge for at i komme på det rigtige intro event.

Vi håber at i har forståelse for denne beslutning.

God træning

Vi ses på måtten

CategoryNews
Write a comment: