Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Desværre ser det ud til at der kommer til at gå længere tid end vi alle håbede på før vi kan gå i gang igen. Der vil indtil videre er der lukket indtil d. 10 maj og måske længere.

Derfor kan vi godt forstå, hvis i ikke længere ønsker at have et aktivt medlemskab, men vi håber at i stadigvæk vil være med til at støtte klubben.

Til dem af jer som stopper jeres medlemskab, så skal i ikke betale oprettelsesgebyr igen, når vi engang starter op. I skal selv logge ind og stoppe for jeres medlemskab igennem jeres profil https://www.mma-cph.dk/webshop/?AccountID=1 inden d. 15 april. Hvis i har nogen problemer med det, så tag lige kontakt til os på info@mma-cph.dk eller igennem vores facebook side.

Til jer andre, så har vi tre tilbud, som vi gerne vil give jer for at i får noget for jeres penge og vi kan vise, hvor meget det betyder for os at i støtter op omkring klubben. Det her gælder for den af jer som har haft en aktivt medlemskab fra april måned. Man kan kun vælge én af de tre tilbud.

A. Gratis deltagelse på summer camp. Vi flytter Summer Camp til senere på året, da vi ikke er sikker på at det kan blive til noget til August. Dato for eventet kommer ud senere. Pris for summer camp er normalt 1.200 kr

B. Privat timer i mindre grupper af 4-6 personer, alt efter hvor længe vi skal have lukket. Det er 1 time pr måned vi har lukket. Man kan vælge i mellem Joachim og Shimon som underviser.

C. Vi kan også tilbud at i kan låne et sæt måtter fra 4 m² op til 9 m², det skal lige sige at vi ikke har nok måtter til alle kan låne. Man skal have et aktivt medlemskab og måtterne er kun til låns i den periode vi har lukket. Man skal selv hente og aflevere måtterne igen.
Inden alle skriver at de vil låne måtter, så er vi lige igang med at finde ud af, helt præcist hvordan vi gør. Måtterne er dem vi bruger til danish open.
Hvis man bor sammen med en eller er et par, kan man låne 9 M2, hvis man er alene, så er det kun 4m2. På den måde kan flere få mulighed for at låne måtter

Vi håber at i vil gøre gavn af et af vores tre tilbud og stadigvæk støtte op omkring klubben i denne svære tid. Det vil vi være super taknemmelig for.

Vi fortsætter med at renovere klubben og vil også komme med flere online træninger

Med venlig hilsen
Arte Suave

CategoryNews
Tags
Write a comment: