Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best
BJJ Fundamentals

Basic BJJ skifter navn til BJJ Fundamentals. Vi har valgt at gøre det, da det passer bedre til hvordan holdet er skrukturet og formålet med holdet. BJJ Fundamentals holdet skal bygget et stærk fundament hos eleven, som vi kan bygge videre på vores BJJ og Øvede BJJ hold, så vi ved at eleven har en god forståelse for store positioner og principper i BJJ.
Holdet kommer til at køre lidt som vi kender det fra Submission Wrestling holdene, hvor vi underviser i det samme system/koncept over en længere periode. Den som kom på holdet før Jul, lagde sikkert mærke til at gennemgik mount i detaljer.
BJJ Fundamentals er holdet lige efter Intro BJJ holdet, hvor der også kommer til at være et fast program.

På billede kan man se nogle af de ting som vi kommer til at gennemgå.

Vi glæder os meget til at komme igang

Vi ses på måtten

CategoryNews
Write a comment: