Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Lørdag d. 7 september starter vi vores børnehold i kickboxing op, kl 10.00 til 11.00

Holdet instruktør er Andi Egeberg, som har stor erfaring med at undervise børn.

Her er en beskrivelse af, hvordan holdet vil være struktureret:

Inden træningen starter:
Vores træning starter på række i pæn formation som i kender det fra bjj. Træning foregår uden gi og bælter, i shorts og t-shirt, men vil tage udgangspunkt i respekten og disciplinen fra den japanske kampkunst og bjj. Er en besked forstået skal der svares med OSS. Disciplin er meget vigtig som led i børnenes generelle opdragelse.

Opvarmning:
Opvarmningen kan variere fra gang til gang. Børnene bliver gennemvarme og vi vil benytte bl.a stikbold for at simulere undvigelser osv. En anden god opvarmningsøvelse kan være to børn over for hinanden hvor det gælder om at klappe med sin hånd på skulderen af det andet barn. Den der bliver ramt først skal tage en armbøjning. Man tillægger knæ og evt fod. God sjov øvelse for at simulere en kamp. Der vil blive købt sjippetorv ind så børnene som et led af opvarmningen sjipper. Dette er for at udvikle deres hånd/fod koordination.

Benarbejde:
Der vil blive indkøbt ”ripper” eller ”trapper” der bliver lagt på gulvet og børnene vil få mulighed for at øve en masse forskellige drills med fødderne. Der er uendelige kombinationer vi kan lege med. Vi ligger kegler ud og børnene får mulighed for at træne deres benarbejde rundt om keglerne, forfra, bagfra, og fra side til side. Der er mange forskellige benarbejdsøvelser og vi vil lege med en masse af dem.

Hovedbevægelse: Vi vil arbejde på hovedbevægelserne. Vi spænder et torv ud og børnene får lov at øve at dukke under torvet og gå frem. Så hoved på hver side af torvet når de går frem. Ligeledes tilbage. Vi køber skumgummibolde ind og kaster forsigtigt mod børnenes hoved mens de står ryggen mod væggen. Her skal de flytte hovedet inde de bliver ramt af bolden. Dette for at simulere undvigelse af jab el lige højre. ·

Slag og spark træning:
Vi opstiller på rækker og træner sammen kombinationer af diverse slag og spark. Vi holder puder for børnene hvor de får øvet slag, spark og knæ. Der vil være dage hvor vi kun fokuserer på boksning og andre hvor vi kun sparker. Vi øver alle slags spark så børnene får mest mulig udvikling.

Diverse Grundlæggende:
Motorik, bevægelse osv være det primære. Vi vil dele børnene op i 5-9 år og 10-14. En gruppe i hver ende. Vi vil måske lave det samme men så skal de større børn ikke vente på de mindre. Til at starte med ingen sparring. Efterfølgende kan der åbnes op for +12 år. Kun efter forudgående aftale med klubben og forældre.

Vil motorik, bevægelse osv være det primære. Vi vil dele børnene op i 5-9 år og 10-14. En gruppe i hver ende. Vi vil måske lave det samme men så skal de større børn ikke vente på de mindre. Til at starte med ingen sparring. Efterfølgende kan der åbnes op for +12 år. Kun efter forudgående aftale med klubben og forældre.

Vi glæder os til at komme igang. Husk at det er samme dag som at Junior Konkurrence holdet starter kl 9.00, dette hold kræver en invitation fra vores instruktører på mail

CategoryNews
Write a comment: