Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Godt nytår 2016

Tak til alle som har været med til at gøre 2016 til et fantastisk år i klubben! Vi har lavet flotte resultater både i BJJ og MMA.

Her er et lille tilbageblik på hvad der er sket i klubben i år. Har helt sikkert glemt en hel del, da der er sket super mange ting i år. Vi har haft folk ude og kæmp i store dele af verden til mange forskellige events i BJJ og MMA. Der er kommet mange nye mennesker til i klubben i år, som er faldet godt til og blevet en del af teamet. Der er blevet oprettet og nedlagt hold. Sagt farvel til nogle instruktører og sagt velkommen til nogle nye. Der er blevet svedt og trænet hårdt, lige som vi kan lide det og det har også givet gode resultater.

Det har været fantastisk at se den udvikling som klubben har gennemgået i år på alle fronter. Og vi vil gerne sige et stort tak til alle vores instruktører som har gjort et kæmpe stykke arbejde på alle vores hold, og været med til at skabe det miljø som vi har i klubben. Det er dejligt at komme et sted med så god stemning. Det gør træningen meget nemmere.

Klubbens resultater 2016

Medaljer vundet i år 174

Pokaler 10, Guld 64, Sølv 57, Bronze 43

Vi er helt sikker på at 2017 bliver endnu bedre.

Godt nytår og vi ses på måtten

Jeg har prøvet at finde en masse billeder som, viser nogle af de ting som skete i klubben i år

Vi startede Januar med en camp og en tur til Lisabon for at kæmpe til EM i BJJ

Det blev til 6 medaljer til EM og en dobbelt EM mester

Vi fik et nyt Junior BJJ hold med Morten og Mads, som er blevet en stor succes, sammen med vores børnehold, som også er vokset utroligt meget i 2016. Tak til Louis, Brandon, Morten og Mads for det store stykke arbejde det har gjort. Vi glæder os til at se udviklingen i 2017

Arte Suave børne og junior BJJ hold
Arte Suave børne og junior BJJ hold

Klubben var med til at afholde det største BJJ stævne i Danmark Danish Open, så blev det hidtil største Danish Open. I år var det både BJJ og No-Gi, og det var en kæmpe succes, som vi håber at kunne gøre bedre i 2017. Vi regner med at DOBJJ 2017 bliver afholdt i København.

Vi lage en kort periode lokaler til Karate Klubben kyokushin, da de ikke havde noget sted at træne, indtil de fandt et nyt sted til deres klub.

Joachim vandt en vigtig kamp i Abu Dhabi på armbar

Shanti fik bronze til VM i BJJ i Californien. Det er 5 gang Shanti får medaljer til VM i sortbælte

I august måned hold vi vores årlige summer camp med Leo Vieira. Det var som altid en super god camp, som var fuldt booket. Vores gruppe billede blev ikke den helt store succes :). En smule ude af focus

Shanti fik sin første VM titel i sortbælte til Worlds Master & Senior i Las Vegas. Hun fik også bronze i open class

Kvinde badet og indgangspartiet blev sat i stand. Kunne desværre ikke finde noget før og efter billede af det.

Joachim kæmpede sin første kamp i UFC, som han desværre tabte. Han skal allerede kæmpe sin næste kamp til januar

Mads Burnell blev SOMMA Champion på 90 sek submission!

Vi havde besøg af Demian Maia

 

Der blev også gradueret en del mennesker i år.

En masse MMA kampe

Der blev også kæmpet en del BJJ kampe

 

Write a comment: