Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Odense Fight Night og nye bælter

Marco vinder sin anden Amatør MMA kamp

Marco Birch havde sin anden Amatør MMA kamp til Odense FIght Night sidste weekend.

Marco vandt kampen på RNC i første omgang.

Samme weekend kæmpede Jason og Thomas Jessing i England, de tabte desværre begge to deres kamp.

Coach Koubti:

Jason Forssel og Thomas Jessing kæmpede begge sent søndag aften til LFC i England og havde en hård dag på kontoret. Jason taber efter nogen hårde udvekslinger stående på tko GnP og Jessing taber på dommerstemmer.
Vi alle ved hvilken kriger Jason han er og han er om nogen gået igennem nogen hårde tider, og valgte at tage denne hårde kamp på kort varsel da han ikke har mulighed for det i lang tid. Jason kommer altid til træning og er en kæmpe støtte for vores unge kæmpere, og er en super motivation for os alle. Jessing har virkelig lagt et stort stykke arbejde i hans træning, siden han gik Pro sidste år og efter at at have afsluttet begge hans første modstandere før tid, kom han igår på en hård opgave og måtte se sig besejret af en bedre mand på dagen. Det er nu engang sporten, men kunne ikke være mere stolt af jer begge to, der ikke er bange for at tage ud i verden og konkurrere og vise Arte Suave flaget!
Og en stor tak til Coach Jaim samt Henrik Affe der tog med dem over og coachede

Koubti

Klubben har også fået to nye blåbælter

To nye blå bælter på BJJ holdet. Sune og Daniel

Daniel og Sune fik i sidste uge deres velfortjente blå bælte

Sort tillykke

Write a comment: