Juleafslutning 2013

Godt nytår alle sammen.

2013 var et godt år for klubben med en masse træning og en masse flotte resultater både nationalt og internationalt. Vi fik Europamestre i BJJ, Verdensmestre i BJJ, Danmarksmestre i BJJ, Danmarksmestre i Amatør MMA, næst bedste klub til Swedish Open (den største turnering i scandinavien), vi havde deltagere med til ADCC i Kina, vinder af FILA VM, Abu Dhabi Pro Jiu Jitsu Finales medaljer, No-Gi EM vindere, osv.
I alt fik vi vundet Pokaler 7, Guld 84, Sølv 55, Bronze 40 et total på 186 medaljer.

Summer Camp Gruppe billede

Klubben fik også en masse nye bælter i løbet af året. I ved selv hvem i er.

Arte Suave 2.0

Vi har en lille nytårs gave til jer alle sammen. Klubben udvider og bliver dobbelt så stor. Fra 2 januar overtager vi stuen i bygningen, så Arte Suave nu er i 2 etager. Vi skal dog lige sætte det hele i stand og stuen bliver først taget i brug fra 1 marts.
Det vil betyde at vi kommer til at have flere hold i primetime og at vi i det hele taget kommer til at tilbyde flere hold, så glæd jer til 2014, det bliver vildt!

Vi ses på måtten i 2014

P.S. husk at vi starter op igen den 2. januar.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: