Nick vinder 4 guld i Rom

Denne weekend havde klubben kæmper som deltog i Rome Open BJJ, EM No-Gi og finalerne i Dansk Grappling Liga 2013.

Rome Open og EM No-Gi blev afholdt samme sted. Nick Barnø, Michael Pedersen, Janni Larsson var taget til Rome for at deltage.

Nick vinder 4 guld i Rom

Nick havde en rigtig god weekend og kom hjem med 4 guld medaljer. Han vandt sin vægtklasse og den åbne klasse, både med og uden gi og kan igen kalde sig europamester i No-Gi.

Janni gjorde det også super flot og vandt 3 guld og en sølv i brun bælte. Virkeligt flot af Janni, som igen viser, hvorfor hun er den bedste kvindelige brun bælte i verden.

Michael Pedersen får sølv til EM No-Gi

Michael havde også nogle gode kampe. Han vandt bronze til Rome Open og sølv til EM No-Gi.

Super godt gået af alle sammen, i alt 10 medaljer til klubben fordelt på 3 deltager. 7 guld, 2 sølv og en bronze. CheckMat blev nummer 2 i team konkurrencen.

Arte Suave viser igen at vi er en af de bedste klubber i europa.

DGL_Final_Gul_012

Til finalerne i Dansk Grappling Liga havde vi denne gang kun 4 deltager, alle sammen i Ekspert gruppen. Mushe, Alex. Mikkel Kasper og Nic Osei.
Mushe og Alex var i samme gruppe og skulle kæmpe om hvem der ville få en plads i finalen. De var de eneste som fik nogle points i gruppen, og fik dermed begge videre. Alex vandt over Mushe i finalen og blev vinder af DGL 2013 Ekspert -77.0 kg.

Nic og Mikkel Kasper gik direkte i finalen, da det kun var de 2 som deltog i finalen. Nic vandt over Mikkel Kasper og blev vinder af DGL 2013 Ekspert -88.0 kg klassen.

Hvis man vil se kampene fra DGL finalerne, så er de allerede oppe på DGLs hjemmeside

Stort tillykke til alle som kæmpede i denne weekend, virkeligt flotte resultater.

Vi ses på måtten

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: