Super weekend for klubben til ICE FC

Klubben have 4 fighters med til ICE FC denne weekend. Det blev til 3 sejre og en uafgjort.

Virkeligt godt kæmpet af alle sammen.

Stort tilykke!!

Fra Coach Koubtis Facebook side

Det her har været den vildeste uge for Arte Suave! For en uge siden vandtThomas Jessing sin pro kamp til SOMMA i Scotland på submission i første runde, det samme gør Joachim Christensen til Abu Dhabi Warriors i tirsdags, jeg kom hjem fra Abu Dhabi onsdag og igår havde vi så 4 kæmpere på til ICE FC’s show i København.
Marco vinder på submission i første runde, Louis vinder på submission i første runde, Minel laver en af de fedeste kampe jeg længe har set og den ender uafgjort, og til sidst vinder Mikkel Kasper sin anden pro kamp på dommerstemmer.
Denne uge har stået i MMA’ens tegn for klubben, men man skal ikke glemme at vi hver måned også har folk ude og kæmpe til de største BJJ og grappling turneringer i verden, og at Arte Suave skaber resultater på den scene som ingen anden dansk klub nogensinde har har gjort.
Da jeg for halvandet år siden blev tilbudt at være MMA head coach for Arte Suave, havde jeg en vision om at skabe det bedste og stærkeste MMA team man havde set herhjemme, et team hvor sammenhold og familie følelse skulle være den bærende drivkraft, og det at støtte hinanden ikke er en pligt men en glæde alle har over at kunne tilbyde hinanden.
Denne uge har været et kæmpe bevis på at det lige præcis er det vi har, ALLE fra klubben er så mega seje, om man kæmper eller ej så står folk sammen og støtter hinanden. Der er aldrig en i klubben der kunne finde på at sige et ondt ord om hinanden, og selvom det at være ydmyg og respektfuld er en vigtig del af klubben, så synes vi hver og en at hinanden er de vildeste, og så er der ikke en skid jantelov at komme efter, for når vores familie Arte Suave er i huset så ved alle at det går fu**ing ned!!!

 

Marco vinder hans 3. MMA kamp på RNC i første omgang til ICE FC

Marco vinder hans 3. MMA kamp på RNC i første omgang til ICE FC i København.

 

Louis vinder på Kneebar i første runde til ICE FC

Louis vinder sin kamp i 1. Runde på knee bar!!

Minels kamp var et brag af en kamp(1)

Minels kamp var et brag af en kamp hvor der blev givet og taget alle steder og kampen blev dømt uafgjort!!!

 Mikkel vinder sin anden pro kamp på dommer stemmer til ICE FC

Mikkel Kasper vinder sin anden Pro kamp på dommerstemmer og er nu 2-0 som Pro.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: