Coach Koubti fik blåt bælte

Rome Open Resultat og Nyt Blå Bælte

Coach Koubti fik i går sit blå bælte af Shimon. Stort tillykke!

Her er vad han skriver om det på FB

Jeg er en stolt mand i dag! Efter 13 år hvor jeg dog ikke har kørt særlig meget med gi’en fik jeg tildelt mit blå bælte af min ven og Danmarks første sortbælte i BJJ Shimon Mochizuki nede i ArteSuave.dk hvor jeg dagligt er MMA head coach. Tak til min ven Joachim Christensen for at få mig til at begynde at køre mere BJJ og tak til hele vores familie i ArteSuave.dk. Endnu et skridt nærmere mod det sorte bælte

Louis-Rome-Open-2016
Louis Skriver på FB

I love jiu jitsu!! En uge inden European Nogi Championship pådrog jeg mig to bukkede ribben (et i hver side). Tog herned uden gi eller rashguard, da jeg havde dømt mig selv ude af stand til at kæmpe og ville bare have en hyggelig tur og coache de andre fra klubben. Men efter at have set mine venner kæmpe, kunne jeg ikke lade være med at steppe på måtten alligevel. Jeg købte en rashguard, og gik ind med det mindset om at jeg elsker jiu jitsu og ville bare nyde det at stå på måtten, selvom jeg nok ville tappe hurtigt pga. Kraftige smerter fra ribbenet. Det endte med at jeg fik nogle gode kampe hvor jeg bl.a vandt min første kamp som brunbælte på bicepslice, og fik
Bronze i min egen catagory og bronze i Absolut division. En kæmpe tak til min jiu jitsu brother Nikolai Kirk der har hjulpet mig med alt fra jits teknik, til mindset og glæden ved at kæmpe jiu jitsu. Bjj er en rejse i at lære sig selv at kende, og få en masse fede oplevelser. Jiu jitsu har givet mig en retning her i livet. Tak til alle fra Arte Suave, Shimon og Joachim for at være mine idoler, og tak til min kæreste der har været støttende hele vejen igennem og de andre der var med på turen

12439431_1159413420749768_8760681403508703711_n

Nicolai Kirk

Det har været en lærerig turnering, og jeg fik 3 gode kampe og en bronze medalje i adult super heavyweight som lillabælte, og tabte til vinderen på points. Jeg havde ikke mulighed for at kæmpe som jeg plejer, på grund af skaden i mit ben, men havde en fed kamp, hvor jeg tager nogle chancer fordi jeg er bagud på point, jeg gik på en armbar fra toppen, men får den desværre ikke..Jeg har nydt hvert et øjeblik af denne turnering og føler jeg kunne have vundet selvom jeg havde en skade.

Mads og Nick havde også nogle gode kampe i Rom. Nick fik bronze i sin vægtklasse.

Stort tillykke til dem alle sammen.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: