Joachim og Mikkel vinder i Tyskland

En helt fantastisk weekend for Arte Suave

Joachim vandt sin kamp på knockout og er nu GMC LHW champion og Superior Challenge LHW champion. Helt fantastisk.

Mikkel Parlo gjorde sit comeback til samme stævne som Joachim og leverede en super kamp, som han vandt på dommerstemmer 3-0.

Stort tillykke til dem begge to.

Her er hvad coach Koubti havde at sige om deres kamp

Vi fik hvad vi kom efter i Tyskland i lørdags, efter to fantastiske kampe. Min gode ven Joachim Christensen vandt endnu et bælte til samlingen, efter super flot at knockoute den tyske forsvarende GMC mester 2 min. Inde i første omgang.
Siden vi for 3 år tilbage begyndte samarbejdet, har Joachim trods alderen imod sig vundet 4 kampe i streg mod 4 top navne, og holder nu LHW bæltet i de to største MMA organisationer i Europa GMC MMA og Superior Challenge, hvor han både har vundet bæltet samt forsvaret det en enkelt gang, jeg er så stolt af dig!
Min “lillebror” Mikkel Parlo har været ude med en knæskade i 18 måneder, og har været igennem et rigtig turbulent år, både personligt og som professionel atlet.
Han havde i lørdags sit comeback, hvor han vandt overbevisende, mod en modstander som mange mener ville være en af de næste helt store navne på MMA scenen. Mikkel arbejder drønhårdt hver dag, på konstant at udvikle sig personlig og som atlet. Jeg har været med Mikkel fra start og, og vi har været igennem mange ting sammen, og lige så vel som han synes jeg er en inspiration for ham, så er han det så meget også for mig.
De sidste par kampe han har haft i USA, har jeg ikke kunne være ved min brors side, men hold kæft hvor var det fedt og dejligt at have det sammen igen. Du er den sejeste sportsmand jeg kender og jeg elsker dig!
Johan Munch leverede et super mentalt arbejde, til både Joachim og Mikkel og Per Jensen en virkelig dygtig og erfaren coach at samarbejde i hjørnet med. Nu er det hjem og arbejde videre med alle de andre atleter i ArteSuave og skabe endnu flere resultater.
Tak for turen drenge, i er for vilde og tak for al støtten herhjemme!!

Her kan i selv se deres kampe

Christiano kæmpede også i weekenden i Octagon Athletes. Christiano tabte desværre sin kamp på dommerstemmer 3-0.

_JI32949 Arte Suave _JI32903 Arte Suave _JI32915 Arte Suave

Til årets DGL finale fik vi 1 første plads til Khalegh og to anden pladser til Tarek og Nic Osie.

Se det fulde resultat her

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: