Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Battle of Copenhagen resultat

Arte Suave havde en helt fantastisk aften til Battle of Copenhagen i går lørdag d. 3 oktober.

Vi havde 3 kæmper med på fightcardet.

Marco Birch vinder 3-0 på dommerstemmer
Marco Birch kæmpede sin første amatør MMA kamp, hvor han udviste stort overblik og kølighed igennem hele kampen. Han tog sin modstander ned i begge omgange om kontrollede fra mount med slag. Han vandt kampen på dommerstemmer 3-0.

Mikkel Kasper vandt sin kamp på RNC i første omgang

Mikkel Kasper vinder kampen mod Hamuza fra Rumblesports på RNC 3 min. inden i første runde efter et brag af en nedtagning.

Aslan vinder på KO i anden omgang

Aslan vinder sin 2. Pro kamp i anden omgang efter en brutalt knockout som blev startet af en hård overhånd og fuldt op af en serie af slag som endte med at sende hans norske modstander i gulvet.

Udover at vores kæmper gjorde en super indsats i buret, så var der en fantastisk stemning i Arte Suave sektionen af publikum. Det var med til at gøre aften endnu bedre og dejligt at se, den gode hold ånd som vi har i klubben. Alle støtter hinanden som et team!

 

Tak til alle som var mødt op for at støtte op omkring vores team, og tak til Coach Koubti, Mikkel Parlo og Theo Ginman for god coaching.

Vinderne fra Arte Suave

Coach Koubti

Hold kæft hvor er jeg stolt af mine drenge og hele team ArteSuave!!! Marco Birch vinder en rigtig flot kamp på dommerstemmer i hans debut, Mikkel Kasper vinder et brag af et dansk lokalopgør på submission i første runde, og kan være stolt over at hans næste kamp bliver professionel og Aslan Bibulatov disker op med den vildeste knockout af sin norske modstander i hans professionelle kamp, så hans tandbeskytter fløj ud på tilskuerrækkerne i anden runde.
Sindsyg opbakning fra hele teamet der væltede hallen til Battle of Copenhagen

Endnu en gang tak for en god aften. Vi ligger kampene op lige så snart i de oppe på youtube.

Vi ses på måtten!

Write a comment: