Laurits til Rome International Open

Rome International Open og No-Gi EM

Raport fra Laurits til Rome International Open og No-Gi EM

Fik hevet en bronze medalje hjem på den første dag til Brazilian Jiu-jitsu Rome International Open. Havde nogle rigtig gode og hårde kampe mod nogle cool gutter.
Dag 2 (i dag, lørdag) til European Open BJJ No-Gi tabte jeg desværre min første kamp på en armlås til en åndssvagt stærk og mega bred fyr (billedet nederst til venstre), heldigvis lod han dog min arm blive siddendepå selvom jeg havde min tvivl undervejs i kampen. Det er selvfølgeligt røvirriterende at ryge ud allerede fra start, men der er ikke andet at sige end at han simpelthen bare var pisse dygtig. Jeg kan godt mærke at denne vægtklasses fyre er lidt sværere at rykke rundt med for et lille stankelben som mig, men selvom man måske aldrig er helt tilfreds, må man godt være stolt af sig selv og sin egen indsats og dét er jeg. Heldigvis kommer jeg fra en klub hvor et af mantraerne er; at man enten vinder eller lærer. Så en meget ydmyg, varm og helhjertet tak skal lyde til hele Artesuave.dk heart emoticon. Nu tager jeg ud, fordi jeg er i Italien, og spiser chokolade og is… Og pizza

Shanti

Det blev til en default guld og en sølv i dag. Min modstander i vægtklassen dukkede desværre ikke op.
I open var vi tre, i første kamp mødte jeg en pige fra USA og vandt på armbar fra lukket guard efter et minut. Finale kampe tabte jeg med to fordele til Venla fra Finland, vi havde en god kamp hvor jeg arbejdede aktiv fra bunden hele tiden, desværre var det bare ikke nok.
Tak allesammen for den gode træning og støtte, uanset hvad der sker er jeg altid stolt af at kunne repræsentere vores klub.

Stort tillykke til dem begge to

CategoryNews, Resultater
Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: