Open/Close Menu Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, MMA, Yoga, Cardio and Muay Thai. Come and train with the best

Joachim-i-Ekstrabladet-2

BRØNDBY HALLEN (Ekstra Bladet): JOACHIM, JOACHIM, JOACHIM!

Der var ingen tvivl om, hvor publikum i Brøndby Hallen havde deres sympati, da hjemmefavoritten Joachim Christensen gik ind til tredje omgang af MMA-dysten mod ubesejrede Stephan Pütz fra Tyskland.

Forinden havde de mange tilskuere i Brøndby Hallen været vidner til to stille omgange, hvor det meste af handlingen foregik op mod hegnet.

For mens Joachim Christensen gerne ville ind i midten og slås, tog Pütz rutineret tempoet ud af dysten ved at presse den 35-årige dansker op mod hegnet. Det lykkedes til dels, og det betød, at der var langt mellem de rene slag.

Christensen var opsat på at revanchere sig efter sit nederlag til Marcus Vanttinen tilbage i september måned, men han kunne ikke sætte sig igennem over for Pütz, der ankom med ni sejre ud af ni mulige.

Danskeren åbnede aggressivt i tredje omgang, og publikum var med. Men kun få sekunder efter var han tilbage i hegnet. Her fortsatte de omgangen ud, men danske Christensen fik alligevel flere og flere slag ind.

Der kom dog aldrig nogen forløsning. Ingen af dem røg i gulvet, og dommerstemmerne måtte afgøre dysten. Efter en intens venteperiode var det officielt. Med dommerstemmerne 3-0 fik Joachim Christensen noteret sin niende sejr i karrieren.

– Jeg møder endnu en gang en stor fyr, der gerne vil hænge på mig, så jeg ikke kan danse rundt. Det krævede ikke meget kondimæssigt, men mine arme syrede helt vildt meget til. Så nu ved jeg, hvad jeg skal træne på næste gang, siger den danske kæmper efter sin sejr.

Dermed er Joachim nu noteret for ni sejre og tre nederlag, mens Pütz efter sit første nederlag er noteret for ni sejre og et nederlag.

Læs artiklen på Ekstra bladets hjemmeside

Write a comment: