Kasper vinder kamp til Thai Fights 5000

Som de fleste ved så er Jason blevet skadet og kan derfor ikke undervise thaiholdet, vi har derfor fået en ny underviser, Kasper Winther Ambus. Her er lidt omkring Kasper og hvordan han kommer til at undervise holdet.

Jeg startede med at træne i Nordsjælland med blandt andet Jason Forsell, men har kun holdt til i Mikenta siden jeg var 20 år, har været på træningsophold i Thailand, kæmpet, både i Danmark, Thailand og Europa.
Min grundtanke i forhold til træningen – “Det er lettere at træne kroppen end sindet”.
I træningen ligges vægt på at den enkelte udvikler sine grænser og færdigheder – både fysisk og mentalt. Det er ligegyldigt hvem du er; hvilket køn, hvilken alder, hvilket sprog du taler eller hvilket niveau du er på, så er træningen åben for dig og tiltænkt at styrke dig.
At udvikle sig indenfor thaiboksning kræver ikke kun hårdt fysisk arbejde. Det udfordrer og styrker også din selvdisciplin, udholdenhed, ydmyghed, og tolerance. Dit udbytte vil desuden være større selvtillid , selvkontrol og respekt, samt selvforsvar i form af tekniske færdigheder og fysisk styrke.

Vi ser frem til vores samarbejde med Kasper. Kasper underviser også i vores søster klub Fightsport Køge.

Kasper starter med at undervise på torsdag kl 18.00-19.30 og Martin kommer stadigvæk til at underviser tirsdagsholdet kl 19.30, så husk at komme til trænning.

Vi ses på måtten.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: