Check-Ind-System

Vi har fået et nyt checke ind system, hvor man skal vælge hvilke hold man har tænkt sig at deltage på. Udfra det kan vi lave statestik over, hvor mange der er på de enkelte hold. Det er super vigtigt, at hvis man kan lide træningen, at man husker at checke ind. De hold som ikke har nok deltager bliver fjernet fra skemaet og erstattet af noget andet, så vi kan have flere af de hold som folk gerne vil detage på.

Så husk at checke ind hver gang du kommer og træner, på den måde har du indflydelse på hvilke hold vi har i klubben.

Man kan både checke ind med sit medlemskort eller sit PBS nummer, hvis man ønsker at bruge sit PBS nummer kan må få det af Shimon i klubben.

Vi ses på måtten

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: