European Open Jiu-Jitsu Championship

Arte Suave stiller med et stort hold til EM i Brazilian Jiu Jitsu. Det er det største hold vi har deltaget med nogensiden i en IBJJF turnering, med 24 deltager. Vi har kæmper i alle bælter farver fra hvid til sort.

46143_410414565701709_178194896_n

Vi har denne gang taget Lucas Leite ind fra Californien for at gøre os klar til turneringen, og folk har trænet hårdt. Der har været træning 2 gange om dagen, mandag til fredag og med et enkelt pass om lørdagen. Det har været en super forberedelse og vi er nu klar til at tage afsted. Der har været godstemning til træningen og folk har været rigtigt gode til at hjælpe hinanden.

Vi skal nok prøve at holde jer opdateret med resultater fra Lisabon, når vi går i gang.

European Open Jiu-Jitsu Championship

CategoryNews
Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: