CheckMat Summer Camp 2012

Endnu en helt fantastisk summer camp blev i sidste uge afholdt i Helsinge. Igen i år var Leo Vieira med som hoved instruktør på BJJ og submission wrestling holdene, Joachim og Jason stod for MMA og Thaiboxing. Det var en største summer camp vi har haft indtil nu med 97 deltager fra Danmark, Sverige, Norge og Holland. Det var godt at se både gamle og nye venner på campen. Leo viste igen helt fantastisk jiu jitsu. Vi er glade og stolte af at være en del af CheckMat, som gør det muligt for os at udvikle os hele tiden. I Jiu Jitsu’en blev der gennemgået koncepter fra både top og bunden. Det har givet en masse nyt materiale og motivation til vores undervisning i lang tid frem over.

CheckMat Summer Camp nye bælter

Lørdagen startede med specielt, da der blev givet nye bælter ud. Joachim, Frederik og Nic fik deres velfortjente sortebælte. De har alle tre været med til at starte BJJ op i Danmark, som nogle af de første som startede i klubben, og som Leo sagde “det er først nu at det starter”. Med de tre nye bælter, så er klubben oppe på 7 sortbælter, som den eneste klub i Danmark. Det er et bevis på alt det hårde arbejde, som vi alle sammen har lagt på måtten, alle som har været en del af klubben de sidste 10 år har, hver især været med til at udvikle klubben til det som vi er i dag.  Mange tak til jer alle sammen.

Klubben fik også to nye brunbælter. To piger som virkeligt har gjort det godt, Janni og Camilla. Stort tillykke til dem begge to.

Tak til alle som kom og deltog i campen og mange tak til Leo Vieira for at komme og gøre vores camp til noget helt specielt.

Vi glæder os til næste år

 

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: