Team CheckMat til worlds 2012

Denne weekend blev der afholdt VM i Brazilian Jiu Jitsu i Californien, klubben havde 6 deltager med, lige fra blå til sort bælte. Det var muligt at følge med i alle kampene via live streaming fra BudoVideos.com, så jeg fik set næsten alle kampe.

Mille vandt sin første kamp, men tabte den anden imod hende som vandt vægtklasse, tror jeg.

Alex Holmes til VM

Alex Holmes tabte desværre sin første kamp på submission.

Jeppe tabte også sin første kamp, det var en god kamp som gik lidt frem og tilbage.

Janni vinder VM guld i Californien

Janni vandt alle 3 kampe i sin vægtklasse på samme submission, armbar fra lukket guard, hvilket er lidt utroligt eftersom at guarden er død 🙂 .

Janni vinder den åben klasse til VM

Janni vandt også den åbne klasse, hun vandt finalen kampen på at submitte sin modstander på en fodlås. Super flot gået, der var vist ikke nogen som tog points på Janni i alle hendes kampe.

Shanti deltog i den åbne klasse og tabe desværre sin første kamp på submission, hun tabte også sin første kamp i vægtklassen, så desværre ikke den kamp.

Alexander får bronze til VM 2012

Alexander submittede sin første modstander lunhurtigt, så jeg nåde kun lige at se at han klappede.  I kvartfinalen mødte han Comprido, som en af de få har vundet den åbneklasse 2 gange. Alexander vinder en hård kamp med 4 fordele, hvor efter at Comprido går på pension og stopper som karriere som aktiv kæmper.

Alexander vinder over Comprido

I semifinalen møder han Leo Leite, en kamp som han taber med to points.  En virkelig flot præstation af Alexander. Det var nogle rigtig gode kampe og en velfortjent bronze medalje.

Alle sammen gjorde det virkeligt godt og er blevet klogere af at have kæmpet på så højt et niveau.

Så i alt blev det til 2 guld og en bronze medalje for Arte Suave til VM i BJJ 2012. Med det resultat har vi i alt vundet 7 guld, 2 sølv og 6 bronze medaljer til VM fra 2007 og til nu.

Vi er alle sammen meget stolte af jeres præstation.

Vi ses på måtten

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: