Tatame har skrevet om Janni, efter hende præstation til VM.

Google Translate versionen

I sin første World Cup, gjort den svenske Janni Larsson partiet i mesterskabet, der blev afholdt i Californien i denne weekend. Efter kampen seks gange i alt, vandt atleten den i mellemvægt kategorien absolut vægt, den lilla bælte. I et interview med tatami, fandt EU, der gør din træning med Michelle Nicolini.

“Hun gik til Skandinavien for at give seminarer, så jeg trænet med hende i seminarerne. Jeg øve kampsport i syv år, og brasiliansk Jiu-Jitsu i fire eller fem år. ”

Den guldmedalje, selv om det er fra Sverige, sagde han gør sine forberedelser i Danmark og afslørede, hvordan virkeligheden i den milde kunst på dit hold.

“Før kvindernes holdet ikke har mange piger, og nu har vi omkring 15 eller 20. Det er helt op til ham (teknisk). Der er træning hver dag, hvis du ønsker at træne. Vi lærte alt den teknik, som hjælper med at udvikle vores spil. De omfatter ting, vi har brug for i vores uddannelse. ”

Inden lovforslaget to guldmedaljer i Long Beach, havde Janni allerede vundet den europæiske let i vægt og absolut. Om sin deltagelse i World Cup, var den svenske imponeret med organisationen og rev ros.

“Det er fantastisk. Det er forbløffende, hvor godt organisationen. Jeg er meget imponeret over denne konkurrence, de gjorde et godt stykke arbejde. “

http://www.tatame.com.br/2012/06/03/M12–Janni-estreia-com-pe-direito-e-festeja-conquista

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: