Gruppe billede fra juleafslutningen 2012

Klubben har fået 8 nye blå bælter efter gårsdagens graduering. Michael, Nolle, Luis, Laurits, Santos, Claes, Rico og Emil fik alle sammen deres blå bælte. Meget vejfortjent af dem alle sammen. Der var mødt mange op til juleafslutningen, det har været et fantastisk år for klubben. I år blev det til 174 medaljer og igen tog vi medaljer til VM, EM, Brasileiro, Pans og vi fik klubbens først medalje til ADCC. Helt vildt hvad vi har præsteret i år, det er der ikke mange klubber i verden som kan sige at de har gjort det samme.

EM BJJ 7 medaljer, VM 5 medaljer, Pans 2 medaljer, Brasilero 4 medaljer, Scandinavien 21 medaljer, Swedish 7 medaljer, Danish Open 43 medaljer. Ida, Alexander og Janni har kvalificeret sig til Abu Dhabi Pro Jiu Jitsu i Abu Dhabi

Medaljer i alt 193 

Vundet  i år Pokaler 7, Guld  81, Sølv 53, Bronze 52.

Næste år bliver endnu bedre

De nye blå bælter i Arte Suave

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2014 Arte Suave

Follow us: